Maak een afspraak met de Kybun fysiotherapeut.

U heeft de mogelijkheid een gratis afspraak met de Kybun-fysiotherapeut in te plannen. Deze afspraak zal 30 tot 45 minuten duren waarin wordt ingegaan op uw specifieke klachten, een diagnose van de klacht wordt gesteld, met advies over wat de kyBoot voor u kan betekenen en welke oefeningen u met de schoenen kunt doen.

Op een Fysio-Kybun-kaart zal kort de diagnose worden opgeschreven en lichaamslocatie. Mocht er enige tijd na het lopen op kyBoot en het opvolgen van de adviezen nog steeds klachten aanwezig blijven, kunt u met de Fysio-Kybun-kaart naar uw eigen fysio om verdere behandeling te krijgen. De kaart geeft de fysio dan direct wat voorinformatie en kan zijn behandeling er verder op insteken.

Direct na het onderzoek en het stellen van de diagnose kan er bij interesse in kyBoot of Joya beneden worden gekeken naar het juiste model en worden aangeschaft, dan wel worden besteld. De afspraak vindt plaats in het Kybun experience center. U vindt ons op het Groene Hartplein 5 te Zoeterwoude, direct langs de snelweg A4 (afslag Zoeterwoude-Dorp), naast restaurant La Place. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt tenslotte voor de deur.

Wie ging u voor?
Eline: een jaar geleden heb ik mijn bovenbeen lelijk gebroken. Een operatie met schroeven en een plaat was het gevolg. Door de pijn heb ik lang verkeerd gelopen, zelfs na een lang fysiotherapie traject werd dit helaas niet beter. Onlangs ben ik via een kennis bij de fysiotherapeut van Kybun Solutions terecht gekomen en die heeft in 10 minuten gevonden waar het "beweeg-probleem" zat. Niet eerder was ik mij hiervan bewust. Na korte behandeling, een oefening voor thuis en elke dag een stuk wandelen op de kyBoot zie ik alles weer zitten. Ik kan het iedereen aanbevelen!